Азу по-татарськи з телятини з солоними огірками

Азу по-татарськи з телятини з солоними огірками

Азу по-татарськи з телятини з солоними огірками

Ингредієнти

  • телятина
    500 г
  • картопля
    6-8 шт.
  • огірки солоні
    1-2 шт.
  • цибуля ріпчаста
    1-2 шт.
  • часник
    1-2 зубчики
  • томатна паста
    1-2 ст. л.
  • лавровий лист
    за смаком
  • перець чорний мелений
    за смаком
  • сіль
    за смаком

Рецепт

  • М’ясо порізати соломкою.
  • Трохи обсмажити в казані на добре прогрітому маслі, всипати тонкі півкільця цибулі, готувати до його прозорості, постійно помішуючи.
  • Покласти томатну пасту, додати трохи води, тушкувати під кришкою до повної готовності яловичини.
  • Обсмажити картоплю, нарізану соломкою в рослинному маслі, огірки порізати на скибочки.
  • Покласти в казан до м’яса, поперчити, підсолити, покласти лавровий лист, видавити в азу по-татарськи з телятини з солоними огірками часник. Обережно все перемішати, тушкувати до повної готовності на слабкому вогні.