Биточки курячі по-білоруськи в духовці

Биточки курячі по-білоруськи в духовці

Ингредієнти

  • куряче філе
    500 г
  • молоко
    150 г
  • батон
    100 г
  • масло вершкове
    40 г
  • яйця
    1 шт.
  • цибуля
    1 шт.
  • олія рослинна
    2 ст. л.
  • часник
    2 зубчики
  • перець чорний мелений
    10 г
  • сіль
    10 г

Рецепт

  • Заливаємо молоком батон і даємо йому розмокнути хвилин 15.
  • Готуємо фарш: пропускаємо через м’ясорубку куряче філе, цибуля, віджатий від молока батон.
  • У фарш додаємо яйце, солимо, перчимо і вимішуємо.
  • Мокрими руками формуємо круглі биточки і викладаємо їх у форму для запікання, попередньо змащену олією.
  • Готуємо глазур: змішати розтоплене вершкове масло з пропущеним через прес часником.
  • Форму поміщаємо в розігріту духовку на температуру 190 градусів приблизно на 25 хвилин. Через зазначений час виймаємо форму з духовки і рясно змащуємо биточки часниковою глазур’ю і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
    Приємного апетиту!

Биточки, биточки Курячі, В духовці, Другі страви, Другі страви в духовці, Другі страви з курки, Другі страви на кожен день, За способом приготування, Корисний сніданок, Котлети, Котлети в духовці, Курка в духовці, Курка з часником, Курка з часником в духовці, Курячі котлети, Курячі котлети в духовці, Легка вечеря, Обід на роботі, Ситний сніданок, Сімейна вечеря, Сніданок, Страви на обід