Бутерброди з фореллю

6d6cb4ca35051fc56e1cd3ef1be13335 Бутерброди з фореллю

Бутерброди прийнято вважати простим і нехитрим стравою, не вимагає особливих зусиль для приготування. Але якщо підійти до процесу з належною фантазією та вмінням, то таке частування по праву займе одне з головних місць на святковому столі.

Бутерброди можна приготувати з будь-яких інгредієнтів. Для особливих випадків бажано використовувати визнані делікатеси. Філе червоної риби прекрасно в будь-якому вигляді: копченому, солоному або відвареному, і воно відмінно підходить для створення смачних і ситних бутербродів.

Жирне філе добре поєднується зі всіма продуктами, особливо з сиром, грибами, морепродуктів, вареним яйцем і зеленню. Уміло поєднуючи всього 3-5 компонентів, господиня може зробити барвисте асорті з різних видів бутербродів, не витрачаючи на це занадто багато часу.

Далі наведено кілька цікавих рецептів бутербродів з філе форелі.

Бутерброди з вареною фореллю

Бутерброди на основі житніх грінок, з начинкою з відварної форелі з яйцем і сиром, доповнені тонкою стрічкою огірка.

Список інгредієнтів:

  • Хліб житній – 300 р.
  • Філе форелі – 300-400 р.
  • Яйце варене — 2 шт.
  • Майонез – 100 р.
  • Часник – 1 шт.
  • Зелень сушена.
  • Огірок свіжий – 100 р.
  • Сир – 100 р.

Спосіб приготування:

  • Відварити 200-грамовий шматок форелі. Охолодити у відварі, розібрати на філе.
  • Натерти яйце і сир, змішати з подрібненою рибою і товченим часником. Додати зелені та спецій за смаком.
  • Щільний огірок з допомогою овочечистки нарізати на стрічки.
  • Підсмажити житніх грінок і охолодити.
  • На кожну гренку покласти по 1-2 ст. л. рибного фаршу. Рівно розподілити, прикрасити стрічкою огірка, згорнутої в розетку.
  • Бутерброд з малосольною фореллю

    Класична закуска з малосольні філе риби.

    Список інгредієнтів:

    • Багет – 1 шт.
    • Філе малосольное або готовий фарш з нього – 200 р.
    • Масло солодковершкове – 100 р.
    • Петрушка, базилік, кріп – по 20 р.
    • Лимон для прикраси.
    • Часник – 2 шт.
    Дивіться також:  Гарячі закуски

    Спосіб приготування:

  • Чашу блендера скласти нарізане філе форелі, щільне масло, промиту і просушену зелень, зубчики часнику.
  • Подрібнити продукти в грубозернисту масу, використовуючи програму імпульсної подачі.
  • Нарізати свіжий багет і намазати кожен шматочок рибним маслом.
  • Прикрасити часточками лимона і кружечками маслини.
  • Бутерброди з фореллю і маслом авокадо

    Святковий варіант бутербродів з пастою з стиглих авокадо і з пластинками малосольного філе.

    Список інгредієнтів:

    • Вершки – 50 мл
    • Батон – 400 р.
    • Авокадо – 200 р.
    • Масло солодковершкове – 100 р.
    • Картопля відварна – 100 р.
    • Яблучний оцет – 10 мл
    • Цукор – 0,5 ч. л.
    • Філе малосольное в тонкої нарізки – 200 р.
    • Сіль.
    • Перець чорний.

    Спосіб приготування:

  • Подрібнити очищену м’якоть авокадо, змішати до однорідності з товченою картоплею, м’яким маслом, цукром, оцтом, спеціями і сіллю. За бажанням, додати зелені.
  • Накрити посуд з тістом харчовою плівкою і залишити в холодильнику на півгодини, щоб вона стала щільніше.
  • Намазати готової пастою шматочки свіжого або підсмаженого батона.
  • Накрити зверху платівкою червоної риби.
  • Бутерброди на галети

    Смачну закуску можна приготувати не тільки на свіжому хлібі і підсмажених грінках, але і на пісному хрусткому печиво або галети. Нижче представлений один з варіантів.

    Список інгредієнтів:

    • Галети зі смаком сиру – 20 шт.
    • Копчена форель – 100 р.
    • Креветки – 100 р.
    • Яйце – 2 шт.
    • Кукурудза – 50 р.
    • Цибулю зелений – 50 р.
    • Майонез – 100 р.
    • Листочки молодого салату.
    • Часник – 1 шт.
    • Яблучний оцет – 0,5-1 ч. л.

    Спосіб приготування:

  • Шматок копченого безкісткового філе, варене яйце і зелений лук нарізати однаковими шматочками.
  • У майонез додати будь-яких спецій, трохи яблучного оцту, один-два зубчики часнику.
  • Креветки відварити і охолодити в бульйоні. Подрібнити довільно.
  • З’єднати разом копчену форель, відварні креветки і яйце, солодку кукурудзу, зелений лук. Заправити майонезом зі спеціями.
  • На одну галету покласти приблизно 1-2 ч. л. начинки. По краях прикрасити гірку салату шматочками молодого салату. Зверху присипати перцем.
  • Дивіться також:  Варення з кабачків

    Бутерброди з ківі і фореллю

    Кисло-солодкі фрукти відмінно поєднуються з ніжним філе червоної риби. Це відноситься не тільки до цитрусових, але і до давно стали звичними плодами ківі.

    Список інгредієнтів:

    • Сир сирний – 200 р.
    • Риба солона – 200 р.
    • Часник – 3 шт.
    • Перець чилі сушений – за смаком.
    • Ківі щільне – 2 шт.
    • Пір’ячко цибулі для прикраси.
    • Кріп свіжий.
    • Хліб для тостів або багет.

    Спосіб приготування:

  • Приготувати сирну пасту з м’якого сиру свіжого часнику і кропу, солі і спецій. Для повноти смаку в основу можна додати трохи лимонної цедри і соку.
  • Філе форелі нарізати на тонкі пластинки за розміром шматочків хліба.
  • Шматочки присипати спеціями за смаком і злегка підсушити до отримання легкого рум’янцю». Остудити до прийнятної температури.
  • Намазати приготовленою пастою (можна відсадити у формі розеток, використовуючи кондитерський корнет).
  • Очистити щільні плоди ківі і з допомогою широкого ножа нарізати їх на пластинки.
  • Шматочки хліба з сирною пастою вкрити фореллю, потім кружечками ківі.