Картопляний суп по-татарськи зі шкварками

Картопляний суп по-татарськи зі шкварками

Ингредієнти

  • 1 кг картоплі
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 40 г моркви
  • 40 г шкварок із сала
  • зелень
  • часник
  • лавровий лист
  • сіль

Рецепт

  • Налити в каструлю воду для супу, довести до кипіння, підсолити, додати моркву і картоплю, нарізані невеликими кубиками, варити до м’якості.
  • Обсмажити на олії до прозорості нарізану кубиками ріпчасту цибулю, викласти смажену цибулю в каструлю з супом, кинути лавровий лист, заправити часником і проварити ще 5 хвилин.
  • Додати будь-які готові шкварки, зелень і дати закипіти, зняти з плити, дати настоятися.
  • В тарілці картопляний суп по-татарськи зі шкварками посипати зеленню і додати ложку сметани.
Вегетаріанські рецепти, Вегетаріанські супи, Картопляний суп, Овочевий суп, Спеціальне харчування, Страви на обід, Страви на швидку руку, Суп без м'яса, Супи, Супи на швидку руку