Крем для вафельних коржів

d75b2170496465d0fe80a88e63035618 Крем для вафельних коржів

Випікати бісквітні коржі для торта справа клопітка, дуже відповідальна і часто заканчивающее невдачею. Бісквіт може не піднятися, пригоріти або зовсім не пропектися. У такій ситуації на допомогу господині приходять готові вафельні коржі.

Щоб зробити смачний торт, досить прошарувати коржі кремом і присипати за смаком горіхами або сухофруктами. В залежності від того, який крем використовується, десерт роблять без використання духовки (наприклад, з білковими і масляними кремами). Вафельні торти зі сметанним кремом, начинкою з джему або згущеного молока часто залишають в захололому або ледь нагрітому духовій шафі для якнайшвидшої просочення. Після «прогріву» вафлі стають м’якше і не хрустять.

Крем для вафельних коржів Ванільний зі згущеного молока

Рецепт наводиться в чистому вигляді, але готовий крем можна змішувати з подрібненими або тертими горіхами, кокосовою стружкою, шоколадною крихтою і т. д. і т. п.

Інгредієнти:

  • Молоко згущене варене – 1 банка.
  • Ванільний цукор – 1 пакетик.
  • Масло вершкове – 150 р.

Приготування:

  • Всі компоненти покласти в чашу блендера і збивати не менше 5 хвилин.
  • Крем перекласти в охолоджений посуд і використовувати за призначенням.
  • Крем для вафельних коржів з дитячого сиру

    Смачний і корисний крем без великої кількості калорій. Для нього підійде звичайний сирок ДМ в батончиках або баночках.

    Інгредієнти:

    • Вершки – 200 мл
    • Сир – 2 баночки.
    • Пудра цукрова – 2ст. л.
    • Ванільний цукор – пакетик.
    • Желатин — 1 ст. л. без гірки (10г.)

    Приготування:

  • Замочити в теплій воді желатин і розпустити його на водяній бані.
  • Збити дитячий сирок разом з вершками, цукровою пудрою, ванільним цукром.
  • Тоненькою цівкою ввести до маси розчинений желатин. Ретельно перемішати, дати загуснути.
  • Сметанно-ягідний крем для вафельних коржів

    Як ягідної складової підійдуть будь-які ягоди або фрукти без кісточок. Крем зі свіжими ягодами зберігається не більше доби, це варто враховувати при приготуванні десерт.

    Дивіться також:  Варення з гарбуза з лимоном

    Інгредієнти:

    • Ягідний конфітюр – 50 або 80 р.
    • Сметана жирна (30%) – 250 р.
    • Цукор – 1ст.
    • Лимонна кислота – щіпка.

    Приготування:

  • Сметану викласти на кілька шарів марлі, згорнути в тугий клубок і повісити над мискою на півтора — дві години, щоб стекла зайва рідина.
  • Підсушену сметану змішати з полуничним конфітюром і збити за допомогою віночка зі склянкою цукру.
  • Відразу використовувати.
  • Заварний крем для вафельних коржів

    Класика жанру. Звичайний заварний крем, що підходить до багатьох десертів.

    Інгредієнти:

    • Жовтки яєчні – 4 шт.
    • Борошно в/c пшеничне – 4ст. л.
    • Масло вершкове – 150 або 200 р.
    • Молоко нежирне – 1 л.
    • Ванілін або кориця..
    • Цукор – 200 р.

    Приготування:

  • Віночком збити курячі жовтки з цукром-піском до повного розчинення кристалів.
  • Борошно просіяти через сито і порціями додати в яєчну масу. Туди ж влити трохи молока (100 або 150 мл).
  • Молоко, що залишилося повільно доводимо до кипіння, додаємо ванілін, корицю або ванільний цукор.
  • Беремо блендер, ставимо каструлю з густою масою на маленький вогонь, і, поступово вливаючи гаряче молоко до борошняної заготівлі, збиваємо.
  • Тримаємо на плиті буквально пару хвилин, потім знімаємо, заправляємо олією і даємо охолонути і загуснути.