Окрошка на кефірі з редисом

Окрошка на кефірі з редисом

Ингредієнти

  • 1 л кефіру
  • 400 г шинки
  • 6 головок редиски
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 1 пучок зеленого цибулі
  • 1/2 пучка петрушки
  • кріп
  • сіль

Рецепт

  • Приготувати з вечора кубики льоду: в кожну клітинку форми для льоду покласти по гілочці кропу, залити водою, прибрати в морозилку.
  • Відварити картоплю (не чистити), дати охолонути, почистити, нарізати на кубики, огірки порізати на такі ж за розміром кубики, шинку нашаткувати соломкою, редиску – тонкими кружечками, яйця дрібно порубати.
  • Дрібно нашаткувати кріп, зелену цибулю, петрушку, зсипати всі в глибоку миску, посолити, акуратно і ретельно перемішати, залити кефіром, розмішати, дати трохи постояти.
  • Розлити окрошку на кефірі з редисом по тарілках, покласти в кожну порцію по кілька кубиків льоду.
Окрошка, Супи, Холодні супи