Овочевий салат «Баклажани по-корейськи»

Овочевий салат «Баклажани по-корейськи»

Ингредієнти

  • перець болгарський червоний
    2 шт.
  • баклажани
    2 шт.
  • помідори
    2 шт.
  • цибуля ріпчаста
    1 головка
  • оцет 9%
    1 ст. л.
  • цукор
    1 ч. л.
  • часник
    6 зубчиків
  • спеції для корейської моркви
    1 упаковка
  • зелень

Рецепт

  • Для приготування баклажанів необхідно очистити овочі від шкірки і порізати на невеликі часточки. Скласти баклажани в миску і посипати сіллю. Відставити на 30 хвилин. У цей час очистити від насіння солодкий перець, цибуля очистити від шкірки.
  • Нарізати овочі тонкими смужками і покласти у високу каструлю або велику миску. Баклажани під сіллю пустили сік. Його необхідно злити і віджати овочі. Обсмажити баклажани на олії. Чим більше соку отожмете, тим менше масла знадобиться для смаження.
  • Тепер слід з’єднати свіжі овочі з смаженими баклажанами. Додати роздавлений часник, спеції для корейської моркви і збризнути оцтової заправкою. Прикрасити овочевий салат «Баклажани по-корейськи» гілочками зелені.
(Visited 1 times, 1 visits today)