Шашлик з баранини по-східному

Шашлик з баранини по-східному

Ингредієнти

  • баранина
    1,4 кг
  • цибуля ріпчаста
    1 склянка
  • петрушка
    ½ Склянки
  • олія оливкова
    1/4 склянки
  • лимонний сік
    3 ст. л.
  • ворчестерський соус
    2 ст. л.
  • перець чорний мелений
    2 ч. л.
  • часник
    2 зубчики

Рецепт

  • Порізати з вечора м’якоть баранини на невеликі шматки, пересипати меленим запашним перцем, добре вимішують руками. Додати до м’яса ворчестерський соус, оливкова олія, зелень петрушки, лимонний сік, подрібнений часник і цибулю, відправити ночувати в холодильник.
  • Підготувати в мангалі вугілля, нанизати м’ясо на шампури, трохи присолити, обсмажити шашлик з баранини по-східному до готовності появи всіма улюбленої піджареної скоринки. З’являється періодично полум’я гасити, поливаючи шампури пивом або водою.
Другі страви, Страви на обід, Шашлик, Шашлик із баранини