Сирний кекс по ГОСТу з помадкою

Сирний кекс по ГОСТу з помадкою

Ингредієнти

  • цукор
    165 г
  • борошно
    150 г
  • сир
    130 г
  • масло вершкове
    75 г
  • яйця
    2 шт.
  • ізюм
    1 жменю
  • розпушувач
    ½ Ч. л.
  • олія рослинна

Рецепт

  • Розтерти масло і цукор, збити за допомогою віночка. Покласти сир (якщо він великий, то протерти через ситечко). Збити до однорідності. Покласти кілька яєць або одне яйце і жовток. Збити. Насипати просіяне борошно і розпушувач. Збити до однорідності.
  • Залити окропом ізюм, почекати, поки набухне. Злити воду, обсушити, покласти в тісто. Накрити форму 18 на 9 спеціальної папером, намазати маслом, налити тісто. Готувати хвилин шістдесят, дотримуватись температури 170 градусів. Готовність перевіряти зубочисткою.
  • Купити в магазині помадку, яка готується п’ять хвилин. Залити пакет не кип’яченої, але гарячою водою, відставити хвилин на п’ять, щоб помадка стала м’якою. Щоб вийшла однорідна маса, розім’яти пальцями пакет. Зрізати куточок, покрити вмістом пакета сирний кекс, дозволити застигнути.
В духовці, Випічка, Випічка для дітей, Випічка з родзинками, Випічка з сиру, Дитячі рецепти, За способом приготування, Кекс з родзинками, Кекс у духовці, Кекси, Святкова випічка, Святковий обід, Святковий стіл, Сирні кекси, Сімейна вечеря, Страви на обід